avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despre contract imprumut cu garantie casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despre contract imprumut cu garantie casa

As vrea sa va intreb urmatoarea:
eu fac imprumut in valoare de 180.000.000 si in acest contract pun garantie casa
Se poate in caz ca nu pot sa restitui banii dupa terminarea contractului, ca casa sa fie vinduta dar cel care a imprumutat sa obtina valoarea imprumutului inapoi iar eu sa pot ramine cu diferenta dintre valoarea casei si cea a imprumutului?
Se poate stipula vreo clauza in contract in acest sens sau automat cel care a imprumutat banii(dar nu i-a obtinut inapoi) va ramine cu casa??
Cel mai recent răspuns: das_Reich , utilizator 00:00, 20 August 2004
da . insa va vinde casa tot cu 180.000.000 . credeti ca-i agentie de imobiliare ? eftin si bun . de la debitorii nostri , calitat' garantata .

... alta combinatie , ar fi sa vorbiti dv. cu ala de la banca sa trantiti licitatia si sa o luati tot dv de la licitatie . dar gata ca deja ma baga la instigare ...
cititi art. 5 cod civil si alte legi aplicabile imprumutului bancar ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre contract imprumut cu garantie casa anonim anonim As vrea sa va intreb urmatoarea: eu fac imprumut in valoare de 180.000.000 si in acest contract pun garantie casa Se poate in caz ca nu pot sa restitui banii ... (vezi toată discuția)
Executare silita-...urgent, va rog! KINGA123 KINGA123 Buna Seara! S-a facut un contract de imprumut si garantie imobiliara intre societatea mea si o persoana fizica,in baza caruia am dat imprumut persoanei fizice ... (vezi toată discuția)
Ipoteca te scuteste de debit ? Badger Badger Daca ai un credit ganatat cu ipoteca si valoarea imobilului ipotecat scade sub valoarea creditului (din motive obiective, ex. caderea pietei imobiliare...) si ... (vezi toată discuția)