avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general depunere bilant 31.12.2010
Discuție deschisă în Contabilitate în general

depunere bilant 31.12.2010

Buna ziua!
As dori sa imi spuneti unde se depune bilantul la 31.12.2010: la finante sau la registrul comertului?
Mentionez ca imi trebuie la o banca pentru a accesa o linie de credit, de aceea trebuie sa-l depun la aceasta data.

Va multumesc pentru raspuns!

Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 13:25, 11 Februarie 2011
Doar la anaf.
buna ziua
DEPUNEREA SITUATIILOR FINANCIARE ANUALE LA 31 DECEMBRIE 2010
[OUG nr. 90/2010 de modificare a Legii nr. 31/1990 privind societile comerciale

OBLIGATIILE SOCIETATILOR COMERCIALE În conditiile prevazute de Legea contabilitatii nr. 82/1991, republicata, consiliul de administratie, respectiv directoratul, este obligat sa depunala unitatile teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice, în format hârtie si în format electronic sau numai în format
electronic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant - publicare in m. oficial carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Mai este obligatorie publicarea in M. O. a bilantului ? (vezi toată discuția)
Obligatie de publicare bilant la m. of. pentru firme cu cifra de afaceri anuala mai mare de 10 milioane lei Magda Staicu Magda Staicu Conform art 185 alin 4 din legea 31 : (4)Societăţile comerciale care au o cifră anuală de afaceri de peste 10 milioane lei au obligaţia de a publica în ... (vezi toată discuția)
Bilant carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Va rog, stie cineva sa-mi spuna daca se mai depune bilantul la Reg. Com. ? Nu mai depune nici o societate sau cele cu o cifra de afaceri peste ... (vezi toată discuția)