buna ziua, stau la curte si am niste vecini cam petrecareti.problema este ca am o fetita de 10 luni care trebuie sa suporte chefurile si sa faca nopti albe din cauza lor. acum vor sa dea o petrecere fiind onomastica fiului lor, si au spus ca o sa scoata un permis de la primarie pentru a putea linistiti sa se petreaca fara vreo amenda de la politie. spuneti`mi va rog ce drepturi le confera acel "permis de petrecere", si daca au o ora la care trebuiesc sa "mearga la somn " :) multumesc
multumesc de raspunsul prompt..stiu ca au mai procedat la fel si alte persoane, au primit semnatura de la primarie in schimbul unei taxe, si au fost scutiti de amenda pentru deranjarea linistii publice in baza acelui permis. va multumesc
buna,ma numesc cristi.am trecut si eu prin asemenea probleme.necazul este ca politia nu are ce sa le faca decat sa le dea o amenda.am intrebat politaii daca exista program de liniste si mi sa spus ca nu exista.
au mai fost amendati, dar fara succes ( fara sa mai mentionez ca abia traiesc de pe o zi pe alta, cu datorii peste datorii), se para ca nici amenda nu`i mai sperie. din pacate exista asa oameni care sfideaza bunul simt si habar n`au sa traiasca intr`o comunitate civilizata. deci..ma pregatesc psihic de inca o noapte alba :) + de o noua sesizare la politie
multumesc de raspunsuri
Eu consider ca inainte de toate ,trebuie sa verificati existenta acelei autorizatii,care din cate stiu eu ,se da cand exista si acordul vecinilor.
Daca persoanele respective nu au posibilitati materiale,nu cred in obtinerea unei astfel de autorizatii.
Probleme cu vecinii
jade_jade
buna seara, vreau si eu un sfat, vecinul de sub mine m a reclamat ca face cainele galagie. am un teckel de 9 luni.si stiti cum sunt catelusii.. se joaca,mai ... (vezi toată discuția)
Studenti chiriasi
ADIC1469
Deasupra mea este un apartament pe care proprietara il inchiriaza la chiriasi. Isi gaseste mai mult studenti care au ritmul lor propriu de viata, si o ... (vezi toată discuția)