avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Tulburarea linistii publice
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Tulburarea linistii publice

buna ziua, stau la curte si am niste vecini cam petrecareti.problema este ca am o fetita de 10 luni care trebuie sa suporte chefurile si sa faca nopti albe din cauza lor. acum vor sa dea o petrecere fiind onomastica fiului lor, si au spus ca o sa scoata un permis de la primarie pentru a putea linistiti sa se petreaca fara vreo amenda de la politie. spuneti`mi va rog ce drepturi le confera acel "permis de petrecere", si daca au o ora la care trebuiesc sa "mearga la somn " :) multumesc
Cel mai recent răspuns: gabytza07 , utilizator 19:39, 11 Februarie 2011
am sa ma interesez maine de dimineata la primarie, am inteles ca taxa nu e foarte mare, dar mai sigur am sa va spun maine daca exista asa ceva sau nu...oricum se cam bate cap in cap cu legile privind linistea publica...sa fie oare o exceptie de la legea 61/1991 ? vedem maine :) noapte buna tuturor si un weekend LINISTIT :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinii jade_jade jade_jade buna seara, vreau si eu un sfat, vecinul de sub mine m a reclamat ca face cainele galagie. am un teckel de 9 luni.si stiti cum sunt catelusii.. se joaca,mai ... (vezi toată discuția)
Perturbarea linistii publice olteanugeo olteanugeo Buna ziua, M-am mutat acum 9 luni intr-un complex rezidential nou construit. De la inceput o parte dintre vecini au tot dat petreceri (de casa noua, zi ... (vezi toată discuția)
Studenti chiriasi ADIC1469 ADIC1469 Deasupra mea este un apartament pe care proprietara il inchiriaza la chiriasi. Isi gaseste mai mult studenti care au ritmul lor propriu de viata, si o ... (vezi toată discuția)