avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... STUDENTI CHIRIASI
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

STUDENTI CHIRIASI

Deasupra mea este un apartament pe care proprietara il inchiriaza la chiriasi. Isi gaseste mai mult studenti care au ritmul lor propriu de viata, si o nesimtire fara margini. Pentru ei nu exista ore de liniste. Noaptea ii apuca umbat prin casa, trantit de usi, mobila, vorbit tare si "cireasa de pe tort" cantat la chitara. Nu conteaza ca deranjeaza pe altii care noaptea s-ar odihni ca dimineata sa poata fi cu capul limpede la servici. Asa ca facem mai mult nopti albe. am renuntat sa mai batem in tavan ca ne-am trezit ca au nceput sa tropaie. Proprietarei i-am tot spus, dar linistea dureaza 2-3 zile maxim dupa care isi reicep activitatile nocturne. Intrebarea mea este daca exista o posibilitate ca sa faci proprietarul sa sufere, sa-l doara un pic ca atunci poate va sti sa-si aleaga oameni cumsecade. Pot da in judecata? Daca se cheama politia, proprietarul nu este si el amendat? Sau ce modalitate as avea? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 15:54, 5 Mai 2011
Daca chemati politia, ii va amenda pe chiriasi.
Pe proprietar ma tem ca nu aveti cum sa faceti sa-l doara!
Vorbiti cu proprietarul in prealabil sa le puna in vedere sa fie mai silentiosi . Proprietarul este tras la raspundere in acest caz , nu chiriasii.
D-na Elga50 are dreptate, ma confrunt cu asa ceva (chiar mai vreau idei) si numai chiriasii pot fi amendati dar la chemarile repetate ale politiei.
Daca va puteti intelege cu proprietarul aveti noroc.
Ultima modificare: Joi, 5 Mai 2011
ContSters200573, utilizator
ADIC1469 a scris:

daca exista o posibilitate ca sa faci proprietarul sa sufere, sa-l doara un pic ca atunci poate va sti sa-si aleaga oameni cumsecade. Pot da in judecata? Daca se cheama politia, proprietarul nu este si el amendat?

Interesul dvs este sa ii produceti proprietarului suferinta ?
In cazuri de acest gen solicitarea de masuri ,se face strict impotriva aceluia care se face responsabil de producerea aspectelor care va cauzeaza dvs nemultumire
Incercati initial implicarea presedintelui de asociatie sa solicite chiriasilor sa respecte programul de liniste ,eventual sa sesiseze oficial proprietarul ca persoanele care locuesc in proprietatea sa,cauzeaza disconfort vecinilor
Daca nu se solutioneaza ,eventual sesizati politia,care oricum va aplica avertisment sau sanctiune persoanelor pe care le gaseste in apartament recte chiriasilor ,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu un vecin si chiriasii sai smicu smicu Buna ziua. Locuiesc intr-un apartament la bloc si am o mare problema cu vecinul de deasupra mea. Acesta inchiriaza apartamentul inca din 2009. Recent a ... (vezi toată discuția)
Vecin zgomotos Tiberiu81 Tiberiu81 Buna ziua, De aproximativ doi ani am probleme cu un vecin zgomotos care zi si noapte pune muzica in statia de amplificare, canta la chitara sau este pur si ... (vezi toată discuția)
Pensiune cu activiate nocturna deschisa langa noi, nu putem dormi cu noptile! Vlad N. Vlad N. Suntem 3 persoane care ne-am mutat din oras la munte pentru liniste, printre care si tatal meu, care a venit aici dupa amputarea piciorului, e persoana cu grad ... (vezi toată discuția)