avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revenire ccc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revenire ccc

Buna ziua,
Societatea are probleme financiare, de doi ani inregistreaza pierderi. De curand o salariata a depus cerere de revenire din concediu de crestere copil. Departamentul contabilitate unde ar trebui sa fie angajata, s-a restructurat in acest timp, operatiile necesare putand fi rezolvate doar de un singur contabil. Ce acte doveditoare sunt necesare la intocmirea deciziei de concediere?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:55, 11 Februarie 2011
1. In baza cererii de revenire, angajatorul emite decizia de incetare a suspendarii si de reluare a activitatii.

2. Se face hotarare AGA pentru desfiintarea postului, iar in baza acesteia se emite instiintarea de preaviz si la sfarsitul preavizului decizia de concediere.
De asemenea, se poate emite decizia de concediere inainte de intrarea in preaviz.
.....
Art. 1. Începând cu data …................................. salariatul ...................................………….. îndeplinind funcţia de ......................................... la S.C. ........................................………..... este concediat conform art. 65 din Codul Muncii (Legea nr. 53/2003), dată la care au expirat cele 20 de zile lucrătoare de preaviz.
Art. 2. Perioada cuprinsa intre ............ si .......... constituie perioada de preaviz de 20 de zile lucratoare.
.......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire din concediu crestere copil 2 ani mihaela71 mihaela71 la o societate in cursul lunii februerie revine din concediu crestere copil 2 ani una din salariate,insa punctul de lucru unde a lucrat acea persoana este ... (vezi toată discuția)
Salariata revenita din ccc buna ziua! pentru o salariata care ... anymaryh anymaryh salariata revenita din ccc Buna ziua! Pentru o salariata care a revenit din CCC, postul pe care a fost inainte de intrarea in CCC, nu mai este in ... (vezi toată discuția)
Preaviz simomagda simomagda Buna ziua ! Am urmatoarea situatie: O salariata revine dupa concediu crestere copil pana la 2 ani la o societate aflata in restructurare.I se comunica doamnei ... (vezi toată discuția)