avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca

Cu privire la inregistrarea unui contract de munca care nu are nr de inregistrare si stampila ITM doar un simplu antet in coltul sus din dreapta care specifica urmatoarele : "aprobat prin 64/din 28.02.2003 publicat in MO 139/04.03.2003, MODIFICAT PRIN ORDINUL 76/11.03.2003''apare doar stampila societatii angajatoare ...e legal sau nu? specific ca nu prezinta inregistrari ITM-ului
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:59, 11 Februarie 2011
Care este data inceperii activitatii prevazuta in acest c.i.m.?
Eu spun ca nu este inregistrat la ITM. Nu strica sa intrebi direct la ei. Ordinul 64/2003 - aproba modelul de contract individual de munca.
18.01.2011 data de incepere
Ultima modificare: Vineri, 11 Februarie 2011
Ana1961, utilizator
Incepand cu data de 01.01.2011 nu se mai inregistreaza la ITM c.i.m. ... prin urmare, pe acel contract nu trebuie sa apara niciun numar dat de catre ITM.
Acest c.i.m. trebuie sa apara in REVISAL-ul transmis de catre angajator cel târziu în ziua lucratoare anterioara începerii activitatii de catre salariatul în cauza .
apare pe alte contracte dar nu si pe al meu

Alte discuții în legătură

Urgent! inregistrare cim pe 31 decembrie aworld aworld Cum pot inregistra in 03 ianuarie 2011 CIM incheiat la 31 decembrie 2010?? Motiv: doar acum am aflat ca firma ar putea deveni microintreprindere daca la ... (vezi toată discuția)
Contract de munca companie internationala nestampilat si fara numar inregistrare..este valabil? claudiughebauer claudiughebauer Am un contract pe 6 luni de la o firma mare de afara ,mi s-a facut protectia muncii si avizare psihologica si analize dar nu am primit numic constatator mai ... (vezi toată discuția)
Revisal 2010 zanu zanu Ave tuturor, Va retin atentia asupra urmatoarei probleme dorind, bineinteles un sfat. HG 37/2010 modifica HG 161/2006: “Art. 4 (1) Angajatorii au ... (vezi toată discuția)