Am un contract pe 6 luni de la o firma mare de afara ,mi s-a facut protectia muncii si avizare psihologica si analize dar nu am primit numic constatator mai mult am semnat contract de munca si fisa postului care au antetul firmei-denumirea si adresa insa nu este stampilat si nici nu are numar de iregistrare doar semnat de seful de departament si seful de depozit cu numele lor atat este valabil??????
Eu stiu ca trebuia stampilat si sa aibe nr de inregistrare,cum pot sa stiu daca am contract valabil la ITM sau nu?
Dupa 01.01.2011 , nu se mai inregistreaza c.i.m. la ITM a caror data de incepere a activitatii este situata dupa 01.01.2011 , inclusiv.
In acest caz, angajatorul este obligat sa inregsitreze si sa transmita prin REVISAL c.i.m. ... pentru a dovedi ca v-a transmis c.i.m. prin REVISAL la ITM solicitati sa va dea o copie a paginilor din registrul electronic care cuprind inscrierile referitoare la persoana dvs. Copia trebuie sa fie certificata de reprezentantul legal al angajatorului sau de persoana imputernicita de angajator pentru conformitate cu originalul.
De asemenea, puteti sesiza ITM-ul si/sau Inspectia Muncii cu privire la acest aspect.
Contract de munca
Ana1961
Cu privire la inregistrarea unui contract de munca care nu are nr de inregistrare si stampila ITM doar un simplu antet in coltul sus din dreapta care ... (vezi toată discuția)