avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca companie internationala nestampilat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca companie internationala nestampilat si fara numar inregistrare..este valabil?

Am un contract pe 6 luni de la o firma mare de afara ,mi s-a facut protectia muncii si avizare psihologica si analize dar nu am primit numic constatator mai mult am semnat contract de munca si fisa postului care au antetul firmei-denumirea si adresa insa nu este stampilat si nici nu are numar de iregistrare doar semnat de seful de departament si seful de depozit cu numele lor atat este valabil??????
Eu stiu ca trebuia stampilat si sa aibe nr de inregistrare,cum pot sa stiu daca am contract valabil la ITM sau nu?
Ultima modificare: Joi, 30 Iunie 2011
claudiughebauer, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:00, 30 Iunie 2011
Dupa 01.01.2011 , nu se mai inregistreaza c.i.m. la ITM a caror data de incepere a activitatii este situata dupa 01.01.2011 , inclusiv.

In acest caz, angajatorul este obligat sa inregsitreze si sa transmita prin REVISAL c.i.m. ... pentru a dovedi ca v-a transmis c.i.m. prin REVISAL la ITM solicitati sa va dea o copie a paginilor din registrul electronic care cuprind inscrierile referitoare la persoana dvs. Copia trebuie sa fie certificata de reprezentantul legal al angajatorului sau de persoana imputernicita de angajator pentru conformitate cu originalul.

De asemenea, puteti sesiza ITM-ul si/sau Inspectia Muncii cu privire la acest aspect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca ContSters71676 ContSters71676 Buna ziua.As dori sa stiu cum pot sa aflu daca contractul de munca pe care il am este inregistrat la ITM,daca atunci cand l-am semnat nu avea nici un numar de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca corect?sau ''fals'' angajator? iuli113 iuli113 buna..se poate ca pt o persoana care are contract de munca din februarie 2011 si sa nu aiba viza ITM pe contract sa fie valabil contractul si sa i se fie virat ... (vezi toată discuția)
Contract de munca Ana1961 Ana1961 Cu privire la inregistrarea unui contract de munca care nu are nr de inregistrare si stampila ITM doar un simplu antet in coltul sus din dreapta care ... (vezi toată discuția)