avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Buna ziua.As dori sa stiu cum pot sa aflu daca contractul de munca pe care il am este inregistrat la ITM,daca atunci cand l-am semnat nu avea nici un numar de inregistrare. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:57, 14 Aprilie 2011
Mergeti la ITM cu exemplarul pe care il aveti si rugati sa va spuna daca este inregistrat.
Buna ziua,
Un exemplar din contractul de munca ar trebui sa aveti si dvs. Acesta trebuie sa fie semnat de dvs. si de angajator, si trebuie sa aibe un numar de inregistrare (nu de la ITM, ci de la angajator).
Puteti solicita un print screen cu inscrierile din REVISAL in ceea ce va priveste.
deneyda a scris:

Buna ziua.As dori sa stiu cum pot sa aflu daca contractul de munca pe care il am este inregistrat la ITM,daca atunci cand l-am semnat nu avea nici un numar de inregistrare. Va multumesc.


1. Dupa data de 01.01.2011, la ITM nu se mai inregistreaza c.i.m. a caror data de incepere a activitatii incepe cu 01.01.2011.

2. Daca doriti sa stiti sigur ca acest c.i.m. este transmis prin REVISAL, atunci solicitati angajatorului sa va elibereze copie, certificata de reprezentantul legal al acestuia sau de persoana imputernicita de angajator pentru conformitate cu originalul, ale paginii/paginilor din registrul electronic, care cuprinde/cuprind inscrierile referitoare la persoana dvs.
De asemenea, puteti face o astfel de solicitare si ITM-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca companie internationala nestampilat si fara numar inregistrare..este valabil? claudiughebauer claudiughebauer Am un contract pe 6 luni de la o firma mare de afara ,mi s-a facut protectia muncii si avizare psihologica si analize dar nu am primit numic constatator mai ... (vezi toată discuția)
Contract de munca corect?sau ''fals'' angajator? iuli113 iuli113 buna..se poate ca pt o persoana care are contract de munca din februarie 2011 si sa nu aiba viza ITM pe contract sa fie valabil contractul si sa i se fie virat ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri privind inregistrarea contractului de munca in revisal Cristina I. Cristina I. Buna ziua. Sunt angajata la o societate cu carte de munca din luna februarie a acestui an. Pana la inceputul lunii iunie aveam o norma de munca de 4 ore, ... (vezi toată discuția)