avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma

Cat costa si cat dureaza infiintarea unei firme noi tip SRL care sa aiba toate codurile CAEN?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 18:05, 11 Februarie 2011
nu este posibil sa aveti toate codurile CAEN
Nu puteti sa cuprindetio intr-o singura firma toate codurile CAEN si nici nu este recomandat sa aveti un obiect de activitate pe care stiti ca nu-l veti face niciodata .Mentionati in Actul constitutiv mai multe obiecte de activitate si un obiect principal pe care il desfasurati cu adevarat . Durata - 7 zile .Cost 1300-1500 .
Av.Ioana Cazacu Bucuresti 0766525202
Am un prieten care a incercat-o si n-a reusit-o. Sunt acctivitatiile care doar se poate fac cu obiect unic (ad exemplum, broker asigurarii) Vid aici [ link extern ]
alti sun cele care impune sa fie obiectul principal de activitate (schimb valutar, etc.) Vid aici [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen6622 ALEX236 ALEX236 Buna seara!Am un SRL ce desfasoara cod caen 8219,acum am mai gasit un spatiu,pe care vreau sa-l inchiriez si sa desfasor cod caen8219 si 6622 agent de ... (vezi toată discuția)
Documente si informatii utile ref. caen rev.2 2AS 2AS Pentru toti cei interesati, am postat la adresele de mai jos (sper sa functioneze!): cateva documente pe care le-am identificat eu pe Internet si pe care le ... (vezi toată discuția)
Srl-d: modificare coduri caen bogdanch bogdanch Am inregistrat un SRL-D. Mi-am definit cele toate cele 5 domenii de activitate / coduri CAEN permise la infiintare. Pot sa mai adaug si altele dupa ... (vezi toată discuția)