avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general factura agentie turism
Discuție deschisă în Contabilitate în general

factura agentie turism

lucrez la o a gentie turism detailista.In cazul unei vanzari care un client persoana fizica a unui pacjhet turistic cu destinatia Bulgaria..costul pachetului in jur de 500 eur, sa zicem, clientul imi achita numai un avans de 200 eur..cum se face factura? pe suma totala si chitanta pe avans..sau se face factura partiala pe 200 eur si chit 200 eur?Multumesc.
Se poate emite o singura factura pe toata suma si mai multe chitante in baza aceleiasi facturi , sau la fiecare plata emiteti o factura pe suma achitata plus chitanta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura persoana juridica mihaela79 mihaela79 la agentia de turism la care lucrez am de facut o factura unui client persoana juridica.clientul vrea sa achite numai un avans de 200 eur, valoarea totala a ... (vezi toată discuția)
Inregistari contabile agentie turism xintya xintya As avea nevoie de cateva lamuriri legate de contabilitatea unei agentii de turism.Atunci cand un client cumpara un sejur in Bulgaria de ex achita un avans de ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile agentie turism olguta79 olguta79 In cazul unei agentii de turism neplatitoare de tva am urmatoarea situatie legata de facturile pe sejururi.Agentia vinde in ianuarie pe 15/01/2013 un sejur in ... (vezi toată discuția)