buna ziua ,
am urmatoarea problema :
am avut cu cineva o firma , asociati 50-50 , din activitatea noastra in anii 2004-2007 au reiesit cam 85.000 impozite adica 42.500-42500 , acum eu doresc sa achit suma de 42500 care trebuieste platita de mine , problema este ca atunci cand am mers sa achit functionara de la ghiseu a spus ca defapt suma aceasta nu este diferentiata si ca trebuieste platita in totalitate si ca se va scadea din totalul de 85000. intrebarea este cum fac sa platesc partea mea de impozit ca sa raman cu datoriile la zero.
Impozitele la finante nu se platesc diferentiat pe fiecare asociat al unei societati, ci pe intreaga datorie a societatii.
Poti plati doar impozitul pe dividendele retrase de tine din societate, daca ai retras.
Faptul ca voi doi stiti cat are fiecare de platit e altceva.
Poti sa-ti platesti partea ta de datorii, dar firma va ramane in continuare cu datorii.
pai nu , pentru ca au fost emise decizii de impunere pe numele fiecaruia nu pe asociatie , eu vreau doar sa stiu cum fac sa o sting pe a mea. poate stie cineva
Dividende
cristinalerch
BUNA ZIUA
PUTETI SA-MI SPUNETI CARE E IMPOZITUL PE DIVIDENDE LA O FIRMA IN MOMENTUL CAND VINDE UN TEREN?
IMPOZITUL PE DIVIDENDE IL PLATESTE ASOCIATI IN ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.