avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vitoria Lipan printre noi
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vitoria Lipan printre noi

Cel mai recent răspuns: lyly , utilizator 20:12, 7 Mai 2008
Trist dar adevarat.:fight:
In acest mesaj eu , Mihalcea Catalina ,(Vitoria Lipan ) voi da cateva detalii despre inregistrarile audio postate pe forumul [ link extern ]
, care sunt in posesia Serviciului DIICOT, DGA, ICCJ, in dosarele 928/572006 ,1659/57/2006 , 5961/278/2007, presa televiziuni .

TD= TRINCA DANIEL

Trinca Daniel , martorul care A VAZUT tot ce a facut Argeseanu si fratii Geonea dupa terminarea incidentul din seara de 11-12-2004.
Martorul Trinca a fost de fata cand Argeseanu l-a agresat pe Baltag Marius si pe Buzea Manuel ,cea de-a cincea victima din seara de 11-12-2004, dupa ce familia Mihalcea a parasit zona in care a avut loc conflictul cu cei trei agresori .
Martor la una din din discutiile mele avute pe aceasta tema cu Tranca Daniel a fost martorul Paval Bogdan , care a auzit cand Trinca Daniel mi-a spus ca el A VAZUT cand Argeseanu ,perfect constient , a fugit dupa Buzea Manuel pt a-l bate, datorita faptului ca acesta i-luat bata lui Geonea Robert ,pe care i-a dat-o fiului meu ,Mihalcea Andrei, pt a se apara .
Tranca a mai spus ca A VAZUT cand Argeseanu a cazut , ‘’urat rau ‘’ ,lovindu-se cu capul de beton .
De asemeni Trinca A VAZUT si patrula politiei care a trecut pe langa cei trei infractori cand acestia faceau galagie ,iar oamenii legii nu le-au cerut nicio explicatie cu privire la acest fapt.
Imediat dupa plecarea patrulei de politie (dupa spusele martorului Trinca) ,Argeseanu sfatuit de fratii Geonea A MIMAT O CRIZA DE EPILEPSIE , boala pe care o are de mic copil si de care se foloseste pentru a poza in victima cand se afla in vreun necaz ,fapt confirmat de acesta in fata instantei , in data de 28-09-2005.

PRB= PAVAL ROBERT BOGDAN

Paval Robert Bogdan este martorul familiei Mihalcea ,caruia i-a fost falsificata declaratia de insusi nasul de cununie al parintilor sai , subcomisarul Todor Vasile .
Nu poseda antecedente penale .
Inregistrarea audio confirma acest fapt ilegal , cat si alte ilegalitati savarsite de cei trei agresori si de oamenii legii care au cercetat si judecat cazul Mihalcea .

RADU AUREL= RADU AURELIAN

Radu Aurelian este prietenul lui Argeseanu Valeriu Cosmin.
Poseda antecedente penale.
Acesta nu a fost la locul incidentului din 11-12-2004 , dar cu toate acestea Argeseanu Valeriu Cosmin l-a rugat in nenumarate randuri sa-i fie martor in proces .
Dovada este inregistrarea postata pe acest forum si inca o discutie avuta pe messenger cu fiul meu , Mihalcea Andrei , in data de 23-09-2006 .
Acesta i-a cerut fiului meu sa vina in zona pietii a Cartierului Aeroport pentru a-i inmana citatia martorului Baltag Marius si a lui , mintindu-l pe fiul meu ca daca se va prezenta in instanta cu aceste citatii va avea castig de cauza si nicidecum ca fiul meu putea fi acuzat de obstructionarea justitiei .
Subsemnata Mihalcea Catalina l-am insotit pe fiul meu la locul unde a avut loc intalnirea cu acest ''martor '' ,inregistrand toata discutia la care au luat parte si cativa prieteni de ai lui Argeseanu, cat si alte persoane .
In urma acestei discutii acest '' martor''nu a mai dorit sa depuna marturie pentru Argeseanu , constatand ca eu stiu ca el nu a fost la locul faptei si ca Argeseanu l-a rugat sa minta pentru el .

BD= BOACA DORIN

Boaca Dorin este martorul familiei Mihalcea si nu poseda antecedente penale.
Acest martor a fost de fata la desfasurarea intregului incident petrecut in seara de 11-12-2004 .
Si acestui martor i-au fost masluite declaratiile de catre politie ,parchet si instanta Tribunalului Hunedoara .
Proba audio confirma acest fapt .

EP= ELSASSER PAUL

Elsasser Paul este martorul familiei Mihalcea ,care a omis constient sa declare adevarul cu privire la incidentul din 11-12-2004 .
Acest martor nu a declarat adevarul deoarece ii este frica de cei trei infractori si pt. ca a fost amenintat de ''doi tipi bine facuti si mai negrii'' care i-au zis intr-o zi ,''mai nea p--- ,ai grija ca ai familie si copii ! ''
Agentul de politie Ciocarlie i-a respins denuntul sotului meu , Mihalcea Olavi ,spunandu-i ca Elsasser Paul trebuie sa depuna o plangere ,nu el .
Elsasser Paul nu a dorit sa depuna plangere, deoarece stie ca infractorii au relatii mari in politie si-n justitie .

JMA= JERCA MARIA ANDREEA

Jerca Maria Andreea ,fosta prietena a lui Mihalcea Andrei, care a fost de fata la desfasurarea intregului incident petrecut in 11-12-2004 .
Si acestei martore i-au fost masluite declaratiile date in faza de urmarire penala si in instanta .
Martorei Jerca Maria Andreea , procurorul Nicodim Ioan i-a scris olograf declaratia in care a consemnat ceea ce a dorit dansul ,nu ceea ce a declarat verbal aceasta martora .
In urma plangerii depuse de noi ,familia Mihalcea impotriva martorilor mincinosi audiati in proces ,aceasta martora nu a mai fost audiata la Politia Petrosani si nici in instanta , cu toate ca aceasta martora este un martor important in acest caz .
Nici pana in momentul de fata nu stim care a fost motivul neaudierii acestei martore , de catre politie , parchet si instanta Judecatoriei Petrosani.
Agentul de politie ,Ionescu Adrian ,ne-a adus la cunostinta ca nu poate sa o oblige pe aceasta martora sa depuna marturie in cazul nostru , impiedicand astfel aflarea adevarului acestui caz, prevazut de art 3 din Codul de procedura penala .
Proba audio confima cele afirmate de mine .

LAA= LITEANU ALEXANDRU ANDREI

Liteanu Alexandru Andrei este martorul familiei Mihalcea caruia i-au fost falsificate declaratiile de catre politie ,parchet si instanta Tribunalului Hunedoara .
Nu poseda antecedente penale .
Inregistrarea audio confirma acest fapt ilegal , cat si alte ilegalitati savarsite de cei trei agresori si de oamenii legii care au cercetat si judecat cazul Mihalcea .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce ar fi trebuit sa faca politia romana? iata de ce nu functioneaza nimic! Costica33 Costica33 La cateva saptamini dupa ce m-am trezit cu o pisica moarta la usa mea, dupa ce am spus in sedinta ca un vecin a deteriorat liftul si ca ar trebui sa plateasca, ... (vezi toată discuția)
Anulare contraventie pentru perturbare ordine si liniste publica Lorenanicoleta Lorenanicoleta In octombrie 2016 am avut o disputa cu vecinii din imobilul in care locuim. Eu pt ca am fost agresata fizic de asemenea si concubinul meu am apelat 112 cerand ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica intre copii minori-cum se procedeaza in mod legal? alinalaszlo alinalaszlo Fiul meu,in varsta de 13 ani a fost lovit de un alt copil de 14 ani in zona genitala , acuzand dureri severe pana in abdomen.Am fost ... (vezi toată discuția)