In octombrie 2016 am avut o disputa cu vecinii din imobilul in care locuim. Eu pt ca am fost agresata fizic de asemenea si concubinul meu am apelat 112 cerand un echipaj pt aplanarea situatie si aparanduma efectiv de cei in cauza. A sosit un echipaj de politie care in loc sa vina la apartamentul specificat de mine a ramas afara pentru a lua declararii celor care au sarit asupra noastra si au fost violenti. Dupa 11 minute a sunat la usa mea si am spus cum si in ce fel s.a intampkat totul, dar dupa 12 minute de confesiuni agentul de politie mi.a adus la cunostinta ca sunt amendata contraventional in baza legi..... insa nu am vrut sa semnez pv-ul pt ca nu mi s.a parut corect eu victima agresata (ulterior certificat medicolegal) sa fiu amendata iar cei in cauza agresorii infractori sa rada in nas si fara amenda. Am facut cerere de anulare a contraventiei si am specificat ca singura dovada ca eu sunt cea agresata si ca amenda este un abuz din partea ofiterului ,este inregistrarea video audio care pirneste de la venirea agentului paba la plecarea mea catre sectie. Vreau sa stiu daca si cum o pot folosi in instanta ca proba inregistrarea, avand in vedere ca M.A.I in aparare a interzis sa pot aduce ca martor concubinul aflat la locul faptei, dar in shimb M.A.I a consemnat la proba testimoniala 2 dintre persoanele agresive ca martori. Cum si ce probe as putea invova in aparare pt ca nu mi se pare normal sa platesc 500 de lei dupa ce am stat cu mana dreapta in gips 1 saptamana. In PV a consemnat ca "ma depistat efectiv in curtea imobilului imbrsncind-o pe numita...." fapt care este total eronat deoarece agentul a batut la usa ap meu si eu eram in casa cu concubinul insa pot proba doar cu inregistrarea. Va multumesc. Pe data de 8 februarie a.c trebuie sa depun raspuns la judecatorie cu ce probe voi aduce.
Deja am primit acasa de la MAI ceea ce au depus ca intampinare si scrie ca nu am dreptul sa aduc martor concubinul iubitul ori sotul, care in fapt era singurul (concubinul) martor al meu. Imi cere sa raspund intampinarii dar nu inteleg exact ce trebuie sa fac.... sa mai aduc complectari ? Acea inregistrare o duc in ziua in care va fi prima infatisare? Sau ce anume ar trebui sa consemnez exact in raspuns? Culmea e ca M.A.I aduce 2 martori exact persoanele care m.au vatamat... pot depune copie certificat medico legal? Va multumesc.
In mod normal probele trebuiau propuse prin cererea de chemare in judecata, sub sanctiunea decaderii. Incercati sa le depuneti odata cu raspunsul la intampinare.
Anulare p.v
Cristian81
Buna seara, acum cateva zile in jurul orei 23 in calitate de presedinte de bloc , cat si de locatar , am sunat pe telefonul fix al sectiei de politie din ... (vezi toată discuția)