avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Copiii ai caror parinti muncesc in strainatate nu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Copiii ai caror parinti muncesc in strainatate nu primesc alocatia complementara?

daca mama e divortata si iau fost incredintati 3copii minori la care mama munceste in italia iar copii sunt in grija bunicii e normal ca sa nu mai primeasca alocatia complementara pe motiv ca ea munceste in italia:(:(:(
Cel mai recent răspuns: dana 50 , utilizator 19:30, 11 Februarie 2011
Dar stiti ca daca mama munceste cu carte de munca in Italia, poate sa beneficieze de alocatia europeana? sa mearga la primaria din orasul unde locuieste in Italia si sa solicite completarea formularelor necesare. Sumele nu sunt de neglijat x 3 copiii=cateva sute de euro.
Succes!

Despre alocatia complementara/monoparentala va vor raspunde alti consultanti care se pricep, cu siguranta.
multumesc astept si alte raspunsuri,de fapt mama munceste cu carte de munca dar pina acum nu am stiut ca pote primi aloctia ptr.copii si aici ,o sa ne informam noi iti multumim

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare alocatie complementara pentru copil dana 50 dana 50 Buna ziua ,as vrea sa ma lamuresc si eu in privinta alocatiei complementare ,eu muncesc in Italia ,sunt divortata si am 3copii in intretinere care se afla in ... (vezi toată discuția)
Alocatia pentru copil in italia dana 50 dana 50 acum cìteva zile v-am scris de o mama care munceste in italia cu contract de munca,este divortata si are in intretinere 3 copii minori care locuiescin ... (vezi toată discuția)
Mama munceste in italia. Imparatul Imparatul Mama a obtinut copii dupa divort, si lucreaza in Italia cu carte de munca in regula, cu buletin de Italia. Avand in vedere ca lucreaza in strainatate, poate ... (vezi toată discuția)