Mama a obtinut copii dupa divort, si lucreaza in Italia cu carte de munca in regula, cu buletin de Italia.
Avand in vedere ca lucreaza in strainatate, poate beneficia de alocatie pentru copii, sau alta forma de bani oferita de stat? Pentru cresterea copiilor? Sunt nascuti in 2001 si in 2002.
Daca copii raman in tara si mama pleaca, pentru a putea veni bunica cu ei in afara ce acte are nevoie sa-si faca? Sau sa le faca copiilor?
Buna, si eu sunt in italia cu acte in regula si din cate stiu eu in italia se benificiaza de alocatie pentru copii dar trebuie sa vorbesti cu consolentele de la locul de munca si trebuie sa ai hotarerea judecatoreasca precum ca copii sunt incredintati tie sau libretut de familie (daca sotul nu munceste) in care sunt trecuti si copii,stiu ca se ia de copil 120€,succes si intereseaza-te....o zi buna
Daca ti-ai raspuns singur nu mai primesti raspuns pentru apari cu 2 mesaje ca si cum ti-am raspuns noi .
Mama poate obtine alocatie pentru copii, sa se ocupe cineva la Primarie cu certificatele de nastere .
Bunica poate pleca din tara cu copiii numai in baza unei procurui data de mama .Am inteles ca minorii au fost incredintati mamei prin sentinta de divort . Nu mai e nevoie de acordul tatalui .