avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pentru cresterea copiilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pentru cresterea copiilor

Mama a obtinut copii dupa divort, si lucreaza in Italia cu carte de munca in regula, cu buletin de Italia.
Avand in vedere ca lucreaza in strainatate, poate beneficia de alocatie pentru copii, sau alta forma de bani oferita de stat? Pentru cresterea copiilor? Sunt nascuti in 2001 si in 2002.

Daca copii raman in tara si mama pleaca, pentru a putea veni bunica cu ei in afara ce acte are nevoie sa-si faca? Sau sa le faca copiilor?

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Cel mai recent răspuns: Imparatul , utilizator 22:04, 31 Martie 2011
Poate beneficia de aocatia din Romania si diferenta intre alocatia din Romania si cea din Italia de la statul italian.
Pentru ca bunica sa duca copiii in strainatate e nevoie de pasaportul copiilor si procura de la parintele caruia i-au fost incredintati.
Dar in baza carei legi se poate acest lucru?
Am vazut ca exista regulamentul 1408. Dar cu acele formulare 411 si 401, unde trebuie sa le adresez? Am vazut ca se ocupa Comisia de la Ministerul Muncii.

Copii sunt aici in Romania cu Bunica, iar mama lor lucreaza in Italia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama munceste in italia. Imparatul Imparatul Mama a obtinut copii dupa divort, si lucreaza in Italia cu carte de munca in regula, cu buletin de Italia. Avand in vedere ca lucreaza in strainatate, poate ... (vezi toată discuția)
Alocatie europeana irina37 irina37 Buna ziua,deranjez cu cateva intrebari.Am 2 copii o fata de 11 ani si baiatul de 13 luni si suntem in Spania de multi ani atat eu cat si sotul.Fata este ... (vezi toată discuția)
Alocatie din italia. Imparatul Imparatul Mama lucreaza in Italia de vreo 4 ani de zile cu carte de munca si cu acte de identitate italiena. Copii sunt aici cu bunica lor, in Romania. Beneficiaza din ... (vezi toată discuția)