avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... CUM POT INITIA UN PROCES LA CEDO
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

CUM POT INITIA UN PROCES LA CEDO

CUM POT INITIA UN PROCES LA CEDO PENTRU RECUPRAREA UNUI PREJUDICIU SI DE ASEMENEA PT ARESTARE ILEGALA , FALS IN DECLARATII SI UZ DE FALS AL PROCURORULUI IN FATA INSTANTEI , ABUZ IN FUNCTIE CONTRA INTERESELOR PERSOANEI , TRATAMENTE INUMANE , MANDAT DE ARESTARE DE 31 DE ZILE , ETC ,!!???
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:43, 11 Februarie 2011
Trebuie sa epuizati mai intai toata caile de atac interne si abia apoi puteti ajunge la Curtea Europeana. Mai departe, dupa ramanerea definitiva a hotararii inaintati o cerere catre CEDO in termen de 6 luni.
Va informez de pe acum ca un avocat care sa va reprezinte acolo este scump.
Pe viitor, v-as ruga sa nu mai scrieti cu majuscule.
Ar fi indicat sa consultati un avocat care sa va redacteze si plangerea la CEDO.
Cu mandatul de 31 de zile ati avea dreptate.
Cu tortura sau relele tratamente trebuie vazut ce probe aveti.
In rest nu cred ca aveti sanse cu celelalte aspecte.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedo si procedura arestarii FLORIN RADU FLORIN RADU am si eu o intrebare, la care nu am gasit un raspuns clar nici in carti, nici in practica CEDO, nici la cei cu care m-am consultat. daca sesizez CEDO in ... (vezi toată discuția)
Vreau sa fac plagere la cedo, cum procedz?? andrey_=ascani andrey_=ascani Am fost arestat intr-un dosar in care eram acuzat de \"trafic de persoane\", am fost arestat pe 28mai 2009 , am stat in arest 174 de zile dupa dosarul a ... (vezi toată discuția)
Proces castigat de despagubiri in cuantum enorm de mic ContSters193672 ContSters193672 O persoana a castigat in italia un proces de despagubiri in urma detentiei injuste de 336 zile domiciliar si 55 carcera. Au calculat italienii 50mii euro, ceea ... (vezi toată discuția)