avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

pfa

BUNA SEARA!
daca tai o factura si chitanta si clientul nu mai plateste se poate anula cele 3 exemplare ale facturii si chitantei?
greselile din RJIP se pot anula prin taiere cu o linie si scris pe urmatorul rand corect?
ce se intampla daca se pierde RJIP?
am trecut la cheltuieli deductibile bonuri de benzina si nu trebuia ca nu mai sunt deductibile pot taia cu o linie sau anulez toate operatiunile din an si completez alta fila ?
MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: cane petruta , utilizator 17:26, 16 Februarie 2011
Sub 3500kg are contract de comodat facut intre persoana fizica si reprezentantul Intrep.Individuale (precizez ca este aceeasi persoana dar cu alt statut) am inteles ca asa trebuie facut. Gresesc.
Dupa cate vad eu nu va includeti in exceptii deci nu va puteti deduce acest combustibil.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Februarie 2011
Popa Adrian, Contabil
Daca am inteles bine, aceste bonuri si acest contract de comodat nu isi mai au rostul. Cheltuiala cu combustibilul nu mai are ce cauta in RJIP.
Puteti trece bonurile de benzina ca si justificare a unei cheltuieli, dar atentie la final sa o treceti ca nedeductibila..............
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - deduceri nastase.cris nastase.cris As dori sa stiu daca se mai pot face deduceri de benzina si cheltueli cu repararea masinii in cazul unui pfa. (exista contract de comodat). (vezi toată discuția)
Decont combustibil pfa ady09 ady09 in calitate de persoana fizica autorizata, cu prestare la sediul clientului,in caz de contract de comodat pentru autoturism se poate deconta combustibilul ... (vezi toată discuția)
Deducere combustibil camypos camypos BUNA ZIUA! AM O MARE NELAMURIRE SI SPER SA GASESC O SOLUTIE PE FORUM. DETIN O INTREPR. INDIV. PE COMERT, COD CAEN 4725. MARFA O ADUC DE LA ... (vezi toată discuția)