avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensia alimentaraJudecatoria?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensia alimentaraJudecatoria?

Buna seara.Prin hotararea de divort am primit spre crestere si educare cei 2 copii minori rezultati in urma casatoriei,iar fosta sotie este obligata sa plateasca pensia alimentara.Intrebarea mea este daca judecatoria trimite automat catre locul de munca al fostei sotii dupa datele din adeverinta de salariu existenta la dosar instiintarea de poprire a sumei datorate si trimiterea de catre angajator catre mine(respectiv copii),sau sunt nevoit eu sa fac demersurile necesare.Cum trebuie sa procedez in aceste cazuri?Cu multumiri.
Cel mai recent răspuns: lorellay , utilizator 10:40, 15 August 2008
Eu sunt cam in aceeasi situatie.
Am facut o cerere catre firma cu nr de cont, copie dupa sentinta...tot.Si mi-au aspuns ca ei nu au nici o baza legala sa ii opreasca banii.#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Andrei_I Andrei_I Buna ziua! Am o hotarare data de catre judecatorie, irevocabila pe divort. Cand se implineste termenul de apel pentru celelalte capete de cerere, cel care ma ... (vezi toată discuția)
Plangere penala alina_konya alina_konya Va rog sa-mi spuneti de ce acte sunt nevoie inafara de plangerea penala care am inteles ca se depune la tribunal deoarece am de recuperat pensia alimentara pe ... (vezi toată discuția)
Cerere de poprire- pensie de intretinere de recuperat viomari viomari Buna ziua, Dupa terminarea divortului instanta a hotarat ca paratul sa plateasca pensia alimentara celor 2 copii ,de la introducerea actiunii de divort. As ... (vezi toată discuția)