avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere dupa revenirea din concediul de cresterea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere dupa revenirea din concediul de cresterea copilului

Buna seara!
Sunt o graviduta de 18 saptamani in cm pt risc de avort,angajatorul a angajat o alta persoana pe pozitia ocupata de mine anterior(nu stiu daca pe perioada determinata sau nedeterminata)si relatia dintre mine si angajator nu este tocmai "roz" in prezent.
In cazul in care nu pot duce sarcina la sfarsit ,la ce ma pot astepta din partea angajatorilor?
In cazul incetarii concediului de crestere a copilului ma pot astepta la o restructurare a postului?Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:27, 13 Februarie 2011
Pe perioada cat sunteti in concediu de maternitate si apoi in CCC pe postul dvs. poate fi angajata o persoana cu CIM pe perioada determinata, pana la revenirea dvs. la serviciu.

In cazul incetarii concediului de crestere a copilului va puteti astepta la o restructurare a postului pe care l-ati ocupat inainte de intrarea in CCC.
Multumesc pentru raspunsuri.Dar in cazul in care nu as reusi sa duc sarcina la final,si mi se intrerupe concediul medical ,ma pot astepta tot la o restructurare?
Orice post dintr-o societate poate fi supus restructurarii.
In speranta ca totul va fi bine pentru dvs., se poate admite ca locul dvs. de lucru poate fi desfiintat.
alexcarmen a scris:

Multumesc pentru raspunsuri.Dar in cazul in care nu as reusi sa duc sarcina la final,si mi se intrerupe concediul medical ,ma pot astepta tot la o restructurare?


Angajatorul este cel care poate decide concedierea salariatului în situaţia în care locul de muncă ocupat este desfiinţat ca urmare a dificultăţilor economice sau a reorganizării activităţii.
Prin urmare, si in acest caz exista aceasta posibilitate.

Alte discuții în legătură

Situatie ciudata intoarcere servici dupa concediu de crestere copil miliapopa miliapopa Buna ziua, As vrea sa obtin un punct de vedere legal cu privire la situatia in care ma aflu...Acum 2 ani am nascut, pe postul meu a fost angajata o persoana ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post in timpul ccc dea_power dea_power Buna ziua! As vrea sa stiu daca e legala desfiintarea postului pe care eram angajata fara instiintarea mea in timpul CCC..Ieri mi-am depus cererea de ... (vezi toată discuția)
Restructurarea postului, solutia ideala de a scapa de angajate insarcinate lexxy lexxy Buna ziua! Va rog sa aveti amabilitatea sa imi spuneti daca in eventualitatea in care am depus documentele ce dovedesc starea mea fiziologica de graviditate, ... (vezi toată discuția)