avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inchiriere spatiu comercial
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inchiriere spatiu comercial

Buna dimineata,

As dori sa va intreb daca as inchiria un spatiu comercial si as investi in renovare, amenajare, etc ma gandesc ca dupa un timp exista riscul ca propietarul sa nu-mi mai prelungeasca contractul de inchiriere si sa pierd banii sau chiar sa raman cu datorii.Nu ma pricep cum e cu inchirierea spatiilor comerciale.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Februarie 2011
ContSters192590, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 06:54, 12 Februarie 2011
E bine sa conveniti cu proprietarul o perioada mai lunga pentru inchiriere si sa va deduceti valoarea investitiei, in limita cheltuielilor efectuate si dovedite, din chiria datorata proprietarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiu inchiriat, probleme cu fiscul ady1988 ady1988 am si eu o problema, am ichiriat un spatiu comercial de la o cooperativa de consum, am contract de inchiriere pe o durata de 7 ani,fara clauza de reziliere din ... (vezi toată discuția)
Cumparare spatiu comercial marioBS marioBS -doresc sa cumpar ,impreuna cu 2 prieteni ,un spatiu comercial nou, intr-un cartier nou, direct de la dezvoltator. -pt a fi inchiriat .trebuie sa executam ... (vezi toată discuția)
Contractul de inchiriere limitat la anul calendaristic? principesa principesa Firma mea a inchiriat un spatiu comercial de la o persoana fizica, in scopul deschiderii unui punct de lucru. Proprietarul spatiului ne-a spus ca se poate ... (vezi toată discuția)