avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Tansfer bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Tansfer bancar

Am o mare nelamurire... acum cativa ani am transferat o suma de bani de Banca1 la Banca2.
Banii au pleca de la B1 prin transfer bancar, iar la B2 au ajuns prin ...depunere de numerar (si mai putin cu 60 de lei)...
Stie cineva ce s-ar fi putut intampla? La cine sa apelez pentru a afla ce s-a intamplat?
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Februarie 2011
ContSters79575, utilizator
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 04:16, 12 Februarie 2011
Ati putea afla intreband si la Banca1 si la Banca2.
Necazul e ca au trecut cativa ani, asa cum spuneti, si asta v-ar putea costa niste taxe suplimentare pentru a intra in arhiva contului. Extrasele de cont se dau numai pentru ultimul an sau si mai rau pentru ultimele 6 luni.
Totusi intrebati!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refinantare credit adela_op adela_op Va rog sa ma ajutati si pe mine in legatura cu un credit In luna 11.2010 am efectuat o refinantare de credit la Banca1, la care deja aveam un credit. Cu ... (vezi toată discuția)
Cu plata ratelor mereu la zi, trebuie sa platesc penalizari de intarziere! in ce tara traim??? radusb radusb Salutare tuturor! Scurt si la obiect: - mi-a fost ridicata masina, am facut contestatie, amenda din procesul verbal se plateste dupa judecarea cazului. Daca ... (vezi toată discuția)
Mostenire bani in banca Gracielle Gracielle Se da urmatoarea situatie: A si B sunt frati. A ii lasa mostenire lui B o suma de bani intr-un cont bancar. In acelasi timp A, bolnav fiind, incheie un ... (vezi toată discuția)