avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale buna
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

buna

Buna ziua! Am o mare rugaminte, am deschis de curand o societate -petshop cu activitate de acvaristica, dupa care am obtinut certificat de producator (pentru pesti exotici, plante, accesorii), iar acum trebuie sa efectuam o vanzare-cumparare ca sa si putem vinde aceste produse, asadar am nevoie de un model de contract de vanzare-cumparare, care are ca obiect vanzarea de pesti exotici, plante de acvariu si accesorii. Va rog frumos sa ma ajutati! Acesta va trebui autentificat sau este de ajuns sa se semneze sub semnatura privata? In speranta ca ma puteti ajta va multumesc anticipat! O zi buna!:">
Cel mai recent răspuns: ContSters192190 , utilizator 09:04, 12 Februarie 2011
Slabe sanse sa gasesti un model exact pt operatiunea ta.
uite un model mai general [ link extern ]
Contractul e suficient a fi incheiat sub semnatura privata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen srl-d Evonem Evonem Buna . Doresc sa infiintez un SRL-D si nu stiu ce coduri CAEN ar trebui sa aleg pentru activitatea care urmeaza sa o desfasor .Avand in vedere ca la un SRL-D ... (vezi toată discuția)
Contract de donatie pers fizica la pers juridica Elena Chiriac Elena Chiriac Va rog sa ne ajutati! Avem un SC cu obiect de activitate pet-shop, specializarea acvaristica, acvariile, pestii, plantele sunt produse de noi, acasa, persoana ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare intre o persoana juridica si o persoana fizica geo12 geo12 Firma vinde unei persoane fizice diverse obiecte din firma : aparatura, mobilier, etc, pt care detine facturi si bonuri. Contractul care se face intre firma ... (vezi toată discuția)