avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort de comun acord
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort de comun acord

fostu sot a bagat divortu, mentionez ca, am 2 copii minori in acelas dosar a bagat si incredintare minori am avut 2 infatisari pana acum la a 2 infatisare a fost de acord sa divortam si am semnat amandoi ,intrebarea mea este poate sa mai faca apel sau recurs la divort?
Cel mai recent răspuns: Alina2011 , utilizator 18:58, 23 Februarie 2011
in cazul in care divortul se intemeiaza pe acordul ambilor soti, hotararea care se pronunta este definitiva si irevocabila.
cu alte cuvinte, fostul sot nu va putea face apel , in ceea ce priveste divortul.
Se poate da sentinta de divort fara a se stabili custodia? Iar daca nu s-a dat hotararea de divort, atunci eu stiam ca se poate renunta pe parcursul procesului la actiune.
roxanel a scris:

in cazul in care divortul se intemeiaza pe acordul ambilor soti, hotararea care se pronunta este definitiva si irevocabila.
cu alte cuvinte, fostul sot nu va putea face apel , in ceea ce priveste divortul.


Eu am tocmai am terminat un divort prin acord comun, iar pe sentinta scrie ca se poate face recurs in 15 zile de la data comunicarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort partaj albugheorghita albugheorghita daca divortu sa desfacut din cauza lui.........si el a fost de acord cu pensia de intretinere....ar mai putea acum sa faca contestatie la pensie???sau odata ... (vezi toată discuția)
Se poate desparti divortul de incredintarea minorului? miss_ra miss_ra Suntem intr-un proces de divort si amandoi dorim divortul. Dar fostul sot s-a razgandit si a facut apel pentru incredintarea copilului. Se poate pronunta ... (vezi toată discuția)
Anulare divort !!! bflorin24 bflorin24 Nu stiu daca titlul este corect exprimat dar ce ma intereseaza pe mine este urmatorul lucru: -pe data de 02.03.2011 am avut ultima infatisare in procesul de ... (vezi toată discuția)