avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 268 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cum aflu denumirea unitatii la care am lucrat inainte ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cum aflu denumirea unitatii la care am lucrat inainte de 1990 si daca aceasta mai exista?

Unchiul meu a lucrat prin anii 1978-1980 la Unitatea de Mecanizare, Transport, Coonstructii Forestiere, cu sediul in soseaua Pipera, nr. 47 ( nu este foarte sigur de numar). Acum incearca sa obtina adeverinta legata de aceasta vechime, necesara la pensionare si nu reuseste sa afle nimic despre aceasta unitatea, daca mai exista sau s-a desfiintat, sau daca a fost preluata de administrator sau lichidator judiciar. I se solicita sa mentioneze numele societatii de duppăa anul 1990.1991, dar nu il cunoaste si nici nu a fgasit nimic legat de acest aspect. Ce trebuie sa faca şi cuio sa ceara relatii ca sa dea de urma acestei unitati?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 11:19, 12 Februarie 2011
Din experienta noastra va comunicam ca detalii in astfel de cazuri am aflat de la primaria unde a fost sediul societatii, registrul comertului sau actualul minister al economiei (in portofoliul caruia s-au aflat la un moment dat astfel de societati).
Ultima modificare: Duminică, 13 Februarie 2011
GUVERNATOR MG, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poti avea acces la arhivele unei firme care nu mai axista? sofia valentina sofia valentina am nevoie de o adeverinta de la o firma care s-a desfiintat dupa 1990. (vezi toată discuția)
Recuperare vechime Giuly21 Giuly21 Buna ziua,o matusa nu reuseste sa dea de sediul intreprinderii la care a lucrat acum vreo 25 de ani pentru a putea sa-si ia vechimea....din cate stim sediul ... (vezi toată discuția)
Completare dosar pensie GabyCezarina GabyCezarina Buna seara, Am nevoie de sporurile acordate, care nu sunt trecute in cartea de munca. Nu gasesc arhiva intreprinderii Network Electronica International (NEI) ... (vezi toată discuția)