avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate bar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate bar

buna ziua,
am o societate care are codul CAEN 5630-BARURI. Am avut o contabila cu care nu m-am inteles asupra tarifului si dupa o lunga taraganare mi-a pus actele in brate (vina mea). Actuala contabila are de facut acte din iunie anul 2010 si m-a informat ca pentru perioada in care nu am functionat trebuie sa declar si sa platesc impozitul minimal iar pt.perioada in care functionez declar si platesc impozit pe profit sau 5% impozit pe venituri daca acesta din urma este mai mare decat imp. pe profit. Eu am o nedumerire, deoarece societatea este infiintata in 2010 stiu ca sunt scutita de la plata impozitului minimal si deci pe perioada in care nu am functionat nu ar trebui sa platesc numic. Cine are dreptate?Va multumesc pentru rabdare. O zi buna!
Daca firma a luat fiinta in 2010 nu erati obligata la plata impozitului minim.
buna ziua, cine poate sa ma ajute si pe mine cu un Registru Jurnal detailiat al unui bar??? ,,,,,am de facut licenta si nu stiu ce operatii poate inregistra un bar
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ] /

Incercati ca aceste inregistrari sa le transpuneti in Registrul jurnal.

Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitarea cu 5% a veniturilor din activitati de natura barurilor de noapte ROXANA MARIANA ENACHE ROXANA MARIANA ENACHE Buna ziua. Ma confrunt cu o problema in sensul ca am un bar de noapte si sunt inregistrat la finante ca platitor de impozit pe profit, iar contabila imi ... (vezi toată discuția)
Autorizatii functionare si alte taxe adara adara Vreau sa imi deschid un bar si nu am inteles cate taxe trebuie sa platesc. In primul rand pentru autorizatia ade functionare, apoi pentru muzica?Daca vreau sa ... (vezi toată discuția)
Vreau sa deschid un bar Visitor Visitor Buna seara, Vreau sa deschid un bar, impreuna cu o alta persoana. Ma puteti ajuta cu ceva informatii privitoare la actele, autorizatiile de care am nevoie ... (vezi toată discuția)