avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vreau sa deschid un bar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vreau sa deschid un bar

Buna seara,

Vreau sa deschid un bar, impreuna cu o alta persoana. Ma puteti ajuta cu ceva informatii privitoare la actele, autorizatiile de care am nevoie si costurile acestor autorizatii( autorizatii de comercializare alcool de exemplu).

Orice informatie este binevenita!

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 23:00, 8 Septembrie 2010
Puteti sa infiintati o societate comerciala cu raspundere limitata, avand ca obiect de activitate principal: 5630 - Baruri si alte activitati de servire a bauturilor.
Modalitatea si actele de care aveti nevoie le gasiti aici:[ link extern ]
Dupa inregistrarea societatii la registrul comertului trebuie sa obtineti autorizatia de functionare de la primarie. SUCCES!
Ar fi mai bine o intreprindere individuala. Diferenta e la impozitare. Va trebuie o diploma de vanzator. Alte informatii gasiti pe www.onrc.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala coffegirl coffegirl Buna seara. Va rog am nevoie de ajutorul dvs in legatura cu drepturile de comercializare ale unui detinator de Intreprindere Individuala. Detin un magazin ... (vezi toată discuția)
Cod caen 5610 sau 5630???????? lore_leyy lore_leyy Buna seara! Am o mare problema ............ Firma F are ca domeniu de actitate ,activitati ce se incadreaza la cod CAEN 5610-restaurante.....mai precis este ... (vezi toată discuția)
Codurile caen calina mihaela calina mihaela Vreau sa infintez o intreprindere individuala ,avand obiect de activitate comercializarea de produse in regim de bar . pot sa am si jocuri de ... (vezi toată discuția)