avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ratele la banci
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ratele la banci

am ramas foarte in urma cu rata la banca am semnat cu [EDITAT] un angajament dar am putut platii doar o luna si iar am ramas cu 2 luni restanta deoarece m-am mutat cu chirie si a trebuit sa dau chiria in avans se poate ca dumnealor sa-mi faca oprire pe salariu va multumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 14 Februarie 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: dana73_76 , utilizator 15:49, 13 Februarie 2011
doar in cazul unei executari silite, executorul judecatoresc va poate pune poprire pe 1/3 din salariu
sa inteleg ca asta presupune o hotarare judecatoreasca ?eu cum as putea stii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu banca functionar public functionar public Am un credit din 2008 la [editat]. Am trimis o adresa la sediul lor central prin care solicitam recalcularea ratelor pe motiv ca mi s-a diminuat salariul, dar ... (vezi toată discuția)
Executare silita- forme executare alexa1305 alexa1305 Am si eu o mare problema.Am o poprire pe 30% din salariu de la una din bancile la care sunt restanta.Acum am primit un \\"avertisment privind declansarea ... (vezi toată discuția)
Creante la societatea de recuperare sarghedianalaura sarghedianalaura Buna ziua are sotul meu o datorie la banca facuta de mult si din anumite motive nu a mai putut plati. De vreun an si ceva a fost preluata de o societate de ... (vezi toată discuția)