avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PFA vizavi administrator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PFA vizavi administrator

Buna ziua.
Sunt administratorul unei firme si am si un PFA cu care am contract de colaborare la firma la care sunt administrator. La firma, am angajat cu 4 ore o femeie care are program de dimineata, de la ora 14 pana la inchiderea programului sunt eu in magazin. Am auzit un caz similar cu al meu unde ITM a fost in control si a amendat firma pt. ca cica nu e legal sa lucreze in magazin administratorul, daca nu are contract de munca, cu toate ca exista un PFA. Este ilegala aceasta situatie?

Alte discuții în legătură

Control itm la i.i. lungus lungus A fost facut un control de la ITM la o I.I. Vanzatoarea este angajata cu 4 ore, cu program o saptamana de dimineata, una dupa amiaza, de la 9-13 si 14-18, ... (vezi toată discuția)
Nelamurire contract de colaborare uncurieroarecare uncurieroarecare Lucrez la o firma de distributie materiale publicitare SC POSTMASTER SRL si avem contract de munca pe 1 ora si un contract de colaborare pe alta firma. Nu ... (vezi toată discuția)
Conventie civila sau cim pt femeie de serv? MadalinaI MadalinaI Buna seara, As dori sa stiu si eu daca conventia civila pt prestari servicii pt portar/femeie de serviciu este valabila numai 3 luni dupa noul cod al ... (vezi toată discuția)