avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... demolarea constructiei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

demolarea constructiei

am cumparat de la tatal meu in 2006 un teren si constructie ,dupa care am mai construit ceva in plus fara autorizatie. Acum sunt chemat in instanta pt anularea contractului de vanzare-cumparare si demolarea constructiei deoarece am intrat si pe terenul lui circa 50 cm . De precizat este faptul ca in contract este specificat CA A PRIMIT PRETUL INTEGRAL IAR PT ACEI 50 CM A FOST DE ACORD DAR VERBAL . EXISTA POSIBILITATEA CA INSTANTA SA DECIDA ANULAREA CONTRACTULUI SI DEMOLAREA CONSTRUCTIEI ?SUNT FOARTE DEZAMAGIT DE TATAL MEU VAMULTUMESC DIN TOT SUFLETUL PT CA SUNT DISPERAT DEOARECE SUNT CASATORIT SI AM 2 COPII SI NU VREAU SA AJUNG IN STRADA

Alte discuții în legătură

Granituire positano positano sunt in proces de granituire si sa ajuns la expetiza,problema este urmatoarea-eu am intrat circa50 cm pe terenul vecinului fara sa stiu iar acestia vor sa ... (vezi toată discuția)
Magazia vecinului pe gardul meu dianacj dianacj Vecinul meu a cumparat casa care este mai jos cu un nivel ca si curtea mea.Ne desparte un zid de piatra iar el s-a folosit de zidul meu pt.asi face o magazie, ... (vezi toată discuția)
Constructia unei case pe hotar stefaniamura stefaniamura in urma cu trei ani vecinul a construit un magazin cu o terasa si streasina pe hotarul proprietatii personale in vecinatatea garajului auto mostenit de la ... (vezi toată discuția)