avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructia unei case pe hotar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructia unei case pe hotar

in urma cu trei ani vecinul a construit un magazin cu o terasa si streasina pe hotarul proprietatii personale in vecinatatea garajului auto mostenit de la parinti ( circa 20 cm)...sesizand primaria am primit raspuns ca vecinului i se va elibera o autorizatie de constructie pt cladirea deja ridicataq dar fara acordul nostru si la nici 20 cm de hotar.
Este legala aceasta autorizatie?
Cel mai recent răspuns: DonD , utilizator 18:13, 8 Martie 2016
NU este legala pentru ca era obligatoriu sa va ceara acordul notarial. Plus ca a construit fara autorizatie. Daca il actionati in instanta puteti ajunge pina la demolarea cladirii respective. Fara prea mari batai de cap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, vecinul meu are construită o clădire cu peretele ... Tatiana Stanciu Tatiana Stanciu Bună ziua, Vecinul meu are construită o clădire cu peretele pe linia de hotar, iar streașina de vreo 50 cm. este pe proprietatea mea. Clădirea a fost ... (vezi toată discuția)
Distanta legala constructie fata de limita proprietate(gard) iancumot iancumot Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu cateva informatii. Vecinii mei au construit o casa la 50 cm fata de gard.casa este pozitionata de-a lungul gardului ... (vezi toată discuția)
Terasa de vara facuta chiar in gardul vecinului dana_30 dana_30 locuiesc lana un restaurant care a facut o terasa de vara din scandura si placaj acoperita cu tigla fara a ne cere acordul. de curand a mai facut si un cuptor ... (vezi toată discuția)