avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere contraventionala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere contraventionala

Buna ziua,
Am nevoie de niste lamuriri in ceea ce priveste contestarea unui proces verbal prin care am fost sanctionat cu retinerea permisului pentru dapasirea coloanei stationata la semafor pe culoarea rosie.
Pe scurt am doua intrebari:
1. se considera depasire de coloana la semafor situatia in care strada are doua benzi de circulatie iar eu am circulat pe banda 1 intrand in fata coloanei de pe nada 2 fara a intra in intersectie pe culoarea rosie si fara a intersecta linia continua?
2. pot contesta procesul verbal pentru denumirea strazii gresita ( lipseste o litera) si pentru faptul ca nu este precizat orasul in care s-a intamplat fapta?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:13, 13 Februarie 2011
Daca acestea exista,cu atat mai bine,oricum probatiunea cade in sarcina politiei.
Eu ma indoiesc cu privire la existenta unor inragistrari,daca apelul catre colegi sau constatarea a fost facuta de agenti dintr-o masina aflata in coloana oficiala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depasirea coloanei in asteptare ionutm82 ionutm82 Salut Am o intrebare referitoare la sanctionarea depasirii coloanei de vehicule in asteptare la semafor. Exista urmatorul articol care interzice depasirea in ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - depasire linie continua bog15dan bog15dan Am fost oprit de \"brigada rutiera sectia sistematizare\" in Bucuresti La intersectia Calea Dudesti cu Soseaua Mihai Bravu, eu venind dinspre Calea Dudesti ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - permis suspendat pentru ca am trecut pe rosu acomputers acomputers Buna ziua, Mai jos voi prezenta scrisoarea (nu e in forma finala) ce urmeaza sa o depun la judecatorie pentru contestatie. Subsemnatul XXX, nascut la data ... (vezi toată discuția)