avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire- succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire- succesiune

Buna ziua,
As dori sa ma ajutati in lamurirea unei probleme - tatal meu a decedat ; mama traieste si am o sora care a plecat de mult timp ( probabil din tara) ; eu si cu mama, dorim sa facem succesiunea mostenirii , a bunurilor dupa moartea tatalui ; problema noastra este ca nu stim cum putem lua legatura cu sora mea, nu ii cunosc domiciliul actual, nici macar nu stiu daca mai este in viata ; care este procedura de a o cita, si in cazul in care nu o putem gasi, ce ne ramane de facut ?
multumesc anticipat pntru raspuns,
Numai bine !
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:54, 12 Februarie 2011
faceti proces, calea singura e instanta. o va cita instanta, la usa instantei, iar dvs prin publicitate. nu apare...asta este
trebuie sa promovati o actiune in instanta pt dezbaterea succesiunii si iesirea din indiviziune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire gcolotin gcolotin Parintii au murit in 1997- mama, respectiv 1999-tata si am primit scrisoare de la primaria localitatii lor de domiciliu, la data de 8 martie 2013 precum ca am ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea mostenirii burdusel liviu burdusel liviu cum trebuie sa procedez pentru a reusi sa-mi fac acte pe casa in cazul in care:casa a fost cumparata de tatal meu in1954 impreuna cu prima sotie, au construit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am o intrebare :la moartea parintilor am mostenit un ... reva reva Buna ziua,am o intrebare :la moartea parintilor am mostenit un apartament de 3 camere impreuna cu sora mea ,ea are 3/4 si eu 1/4,tatal a decedat in 1995 dar nu ... (vezi toată discuția)