avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj expertiza
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj expertiza

In procesul de partaj, partea adversa a prezentat un raport de ex[ertiza grafoscopica extrajudiciara.Expertul a facut expertiza unui document xeroxat, neavand originalul.Sunt valabile asemenea expertize si ce norme reglementeaza acest fapt?Multumesc pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: gabone2008 , utilizator 14:33, 13 Februarie 2011
instanta va inlatura o asemenea proba. intrucat trebuia facuta expertiza dupa inscrisuri originale. insa partea adversa are posibilitatea sa solicite in cadrul procesului efectuarea unei asemenea expertize.
Imi puteti spune va rog ce legislatie prevede acest lucru?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza hartie autocopiativa wap54 wap54 Ce lege, ce ordonanta, cine reglementeaza ca: Expertiza grafoscopică seefectuează numai pe documente originale şi nu pe fotocopii sau copii xerox, fax ... (vezi toată discuția)
Expertiza grafoscopica 18elena 18elena Expertiza grafoscopica poate arata daca martorul trecut in contract v-c a fost trecut si a semnat mai tarziu? A fost adaugat ulterior , contractul de v-c s-a ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva actelor de urmarire penala mariaLazar mariaLazar Am fost pusa sub invinuire pentru infractiunea prev. de art. 290 (fals in inscrisuri sub semnatura privata). Am primit o citatie de la procuror, in fata caruia ... (vezi toată discuția)