avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pro Bono
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pro Bono

Dupa NUP la Parchetul de pe langa CA am ajuns la Curtea de Apel fond.
Daca cineva ma poate ajuta cu reprezentare pro bono sau cu un onorariu simbolic ( am tupeu si nu am bani).
Mentionez ca este impotriva unui magistrat .
Cel mai recent răspuns: marianaragalie , utilizator 17:25, 13 Februarie 2011
este o plangere impotriva rezolutiei parchetului pe 278 cpp?
DA
daca aveti tupeu atunci nu va mai trebuie avocat.
puteti sa va reprezentati singur.important este ca aveti curaj .banuiesc ca nu v-ati trezit aiurea sa porniti acest razboi si aveti si ceva cunoostinte si ceva probe.
succes
Multumesc
Am de toate inclusiv perseverenta.
Cand am intrebat pe forum speranta unui raspuns pozitiv era de 0.01% dar eram curioasa la comentarii, dar si astea lipsa.
Prin dec. tot pe forum am comentat ca inca din stadiul anchetei nu am apucat eu sa refuz avocatii cu state mari de plata , ca nu imi permit onorariu,ca m-au refuzat ei.
Concluzia mea: cuvinte mari constiinta, dreptate, etica, morala sigur le stiti definitia dar prioritar sunt interesele ca sa nu zic teama
Tara este prin ceea ce suntem fiecare,asa ca nu trebuie sa ne mai plangem.
Oare in alte tari tot asa e , sau e idealizat numai in filme cand un avocat lupta impotiva unui magistrat daca are dreptate ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nup magistrat marianaragalie marianaragalie Dupa un an ,intr-un dosar penal,mi-a venit raspunsul Parchetului de langa Curtea de apel de NUP impotriva unui magistrat( justificat derizoriu ,spui una ,ti se ... (vezi toată discuția)
Plangere penala !? tutu12 tutu12 In urma unei plangeri pe art. 307 C. penal , avand o rezolutie NUP ( fapt des intalnit in Parchetele tarii ) , ca asa stiu domnii procurori sa interpreteze ... (vezi toată discuția)
Nup-ul lasa urme? RazvanI RazvanI In urma cu circa 13 ani am fost implicat intr-un accident de circulatie care s-a soldat cu o victima. Dosarul a fost solutionat cu NUP de catre procuratura. ... (vezi toată discuția)