avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale magazin on line pfa
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

magazin on line pfa

As vrea sa deschid un magazin on line -vanzari de cabluri pt retele , modemuri , etc
Oare poate sa fie un pfa
Multumesc
Cel mai recent răspuns: S.C. GALANTOM CONSULTING S.R.L. , Consultant credite si finantari 17:04, 12 Mai 2008
Nu PFA, deoarece nu va trebuie autorizare speciala in personam, poate insa sa fie intreprindere individuala sau srl,ori orice alta forma de societate...
Alexandru Radu Popescu a scris:

Nu PFA, deoarece nu va trebuie autorizare speciala in personam, poate insa sa fie intreprindere individuala sau srl,ori orice alta forma de societate...

la ce fel de autorizarea speciala v-ati referit?
Si pana la urma in ce conditii se poate totusi deschide magazinul virtual?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scuze ca ma repet. acte pt scoala de dans oriental Krissia . Krissia . Ce acte sunt necesare pt deschiderea unei scoali de dans oriental. Am mai intrebat dar nu m-a lamurit nimeni. :-/ (vezi toată discuția)
Magazin online? costy68 costy68 va salut. as vrea va rog sa stiu care este cadru legal pt a-mi ,,deschide un magazin -on line ....tip sa zicem sa vand parfumuri si alte lucruri care tin de ... (vezi toată discuția)