avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Scuze ca ma repet. Acte pt scoala de dans oriental
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Scuze ca ma repet. Acte pt scoala de dans oriental

Ce acte sunt necesare pt deschiderea unei scoali de dans oriental. Am mai intrebat dar nu m-a lamurit nimeni. :-/
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 22:15, 26 Martie 2010
Nu v-a raspuns nimeni fiindca nu va trebuie nici un act special! Va trebuie o societate comerciala sau o forma de functionare agreata de registrul comertului pentru desfasurarea activitatii ( persoana fizica autorizata , intreprindere individuala etc) , un spatiu in care sa desfasurati activitatea si codurile caen pentru activitatea care o prestati!B-)
Asta in linii mari!
Hehe Mihai. Nu eu. O prietena ma tot intreaba si nu stiu ce sa-i spun.Nu-i trebuie un certificat sau o atestare , ceva... ? :wassat:
Ultima modificare: Vineri, 26 Martie 2010
Krissia ., Alte profesii
Are nevoie de certificat sau o atestare, ceva...daca vrea PFA sau Intreprindere Individuala.Pentru SRL, nu, poate deschide si scoala de hoti, si angajeaza un profesor.
hoti ? ...hhhhh :D / Nu conteaza forma. Ideea este ca trebuie sa inchirieze o sala pt ca are mai multe solicitante. Si voia ca sa exercite aceasta activitate legal. Deci are nevoie de un atestat in domeniu. Ma gandeam eu. :)
Ba conteaza foarte mult forma.Pentru SRL nu are nevoie de atestat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce e mai bine sa-mi deschid? raul83 raul83 Vreau sa-mi deschid o sala de culturism&fitness cu bar unde sa vand sucuri si suplimente nutritive. Ce e mai bine sa-mi deschid in cazul acesta, intreprindere ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala raul83 raul83 Sunt cadru militar pot sa-mi fac o Intreprindere Individuala. E mai avantajoasa ca o Asociatie Familiala? (vezi toată discuția)
Aerobic in scoala silviadima silviadima buna ziua, Sunt invatator si , in acelasi timp instructor aerobic in baza unui contract de voluntariat , fara atestat. As dori sa organizez in scoala ore ... (vezi toată discuția)