avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt calificat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt calificat

:( acum trei luni an urma ma oprit pe mine si pe un prieten pe strada doi politisti civili am avut la noi doua capace canal(capacele nu au fost luate de pe canale)nea dus la sectie am dat declaratie antrebarea este ca ne poate baga la furt calificat daca pe noi nea oprit pe strada?eu nu am atencedente penale risc sa fac puscarie? #-osau pot scapa mai ieftin.Va rog sami dati un raspuns
daca recunoasteti si este si prima abatere de la legea penala atunci aveti sanse mari sa scapati usor. poate cu o amenda penala
Si ce ati declarat politistilor?Ca le-ati gasit pe strada si va indreptati spre cea mai apropiata sectie de politie pentru a le preda,ca bun gasit?
Este evident ca v-au facut dosar penal pentru infractiunea de furt.
Solutia pe care o vor da depinde de probele din dosar.
Procurorul probabil ca va va trimite in judecata, iar instanta
va da o solutie, iar daca nu aveti condamnari, probabil ca veti primi inchisoare cu suspendare.
am declarat ca le ducem la centru de fier vechi.

Alte discuții în legătură

Furt din mall de 250 de lei ContSters324598 ContSters324598 Buna ziua, Acum 2 saptamani am fost in mall-ul afi palace cotroceni si m-am dus la pull and bear de unde am luat un sacou si un tricou de 250, le luasem pe sub ... (vezi toată discuția)
Furt calificat Irina029 Irina029 Buna ziua.Am si eu o intrebare.In urma cu cateva zile o prietena a trecut pe la un magazin din Bucuresti pentru a schimba 2 per de incaltaminte.Magazinul din ... (vezi toată discuția)
Buna seara - furt nerecunoscut, consecinte cosmin126 cosmin126 Numele meu este cosmin am 20 de ani am si eu o prob si inca nam apucat sa vb cu un avocat sunt acuzat de furt impreuna cu inca 5 pers in total suntem 6 ... (vezi toată discuția)