Am 20 de ani.Ieri am mers intr-un hypermarket din bucuresti si mi-am luat o sticla de suc si niste biscuiti...Si naiba cred ca m-a impins sa dau pe la produse cosmetice si sa bag cateva in geanta(5 produse....valoare 350) fara sa le platesc la casa.#-o...Imediat cum am platit la casa am fost oprita de agentii de paza si dusa intr-o camera unde au chemat politia.Am restituit bunurile,apoi m-am dus la sectie,unde am dat declaratie,fiind acuzata de furt calificat,.sub indrumarea politistului,care mi-a sp sa declar ca le-am sustras din neatentie ,dandu-ma cu ela...si instantaneu ,am bagat si in geanta.Sunt la prima abatere,nu am facut niciodata asa ceva si imi este foarte rusine sa spun familiei si apropiatilorsi sa nu uit...si frica mare pe care am tras-o,am fost ampretata si fotografiata?cat de grav este?.SUNT disperata .ce sa fac?nu stiu ce se va intampla...oare o sa imi faca dosar penal?sa imi patez cazierul?sau sa scap cu o amenda administrativa?va rog astept un raspuns urgent...va multumesc !
Daca nu aveti antecedente, prejudiciul a fost recuperat in intregime si organele de cercetare penala vor aprecia in functie de circumstantele dumneavastra personale ca va puteti indrepta fara a vi se aplica o sanctiune penala, este posibil sa scapati doar cu o amenda administrativa.
va multumesc pt raspuns!si o alta intrebare...tin legatura cu politistul caruia i-am dat declaratia.si l-am sunat si azi si mi-a sp ca dosarul venise cu 1 ora in urma(de la procuratura) si ca maine trebuie sa ma prezint acolo.si din cate am inteles or sa fie si cei de la hypermarket.pt ce???....ca si-au recuperat paguba.si in dosar ce o sa scrie?verdictul procurorului?adica ce se va intampala cu mn?adica maine aflu ce amenda mi-a dat sau ce, ca nu inteleg.va rog...astept un raspuns...st foarte stresata.
Acuzatie furt
petrub
Buna seara ,
Sunt disperat , astazi fratele meu a fost acuzat ca a furat din supermarket un contur sau asa ceva din magazin.A cumparat cateva produse , dupa ... (vezi toată discuția)