avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Revendicari partaj bunuri comune
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Revendicari partaj bunuri comune

Situatia mea (eu reclamanta-parat, el paratul-reclamant):
- a parasit domiciliul dupa ce am achitat un credit facut pentru casa si am economisit in timpul casatoriei ceva bani intr-un cont in care era imputernicit numai el;
- am inaintat dosarul de partaj in care am cerut sa mi se atribuie apartamentul bun comun si lui masina (ambele luate in timpul casatoriei);
- a inaintat si el cerere reconventionala prin care cerea la fel: el masina, eu apartamentul (si sa-i achit sulta);
- dupa expertize (imobiliare, auto, bunuri), la judecarea in fond, a cerut invers, el apartamentul, eu masina...eu am continuat sa solicit ce am solicitat la inceput: apartamentul (si sa-i achit o sulta) si masina sa i se atribuie;

Ce sanse am sa raman cu ce am solicitat...dat fiind faptul ca el si-a schimbat optiunile: acum vrea apartamentul, nu mai vrea masina desi initial nu a vrut asta ?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: just2011 , utilizator 13:25, 13 Februarie 2011
Daca aveti avocat, intrebati-l pe acesta. Daca nu aveti, atunci mergeti la un avocat in cadrul unei consultatii juridice sa va explice dupa ce ii prezentati situatia in detaliu si dupa ce va vedea actele depuse la dosar. ;)
Va dati seama ca am intrebat, dar mi s-a spus ca totul depinde de judecator...
Vroiam ceva pareri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj a unor bunuri (apartament si masina) cumparate cu credit de la banca, aceasta avand drept de ipoteca de rang 1 Rares1bv Rares1bv In timpul casatoriei, am facut impreuna cu sotia un credit la o banca pentru achizitionarea unei locuinte (avansul de 4800 euro a fost platit de sotie din bani ... (vezi toată discuția)
Model adeverinta venit in proces de partaj bunuri carolinacaro carolinacaro Buna ziua, In cadrul procesului de partaj eu, in calitate de reclamant am solicitat atribuirea bunurilor in cota de 50 si 50. Fostul, a cerut si el tot 50% ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune niculaucarmen niculaucarmen in urma unui proces de divort si partaje bunuri comune, instanta constata ca reclamanta are o contributie superioara la masa bunurilor de impartit si cu toate ... (vezi toată discuția)