avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Stopare penalitati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Stopare penalitati

Buna ziua!
Eu si sotul meu avem o societate de mai multi ani,iar in in ultimii doi ani am acumulat la bugetul de stat datorii.As vrea sa stiu cum se pot stopa penalitatile care decurg din aceasta datorie ,deoarece nu putem acoperi lunar penalitatile,taxele lunare plus o recuperare de sold.
Ne intrebam daca nu ar fi o solutie sa cerem reorganizare judiciara ,dar nu stim toti pasii.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters158053 , utilizator 13:49, 19 Februarie 2011
nu s-a inceput nici o procedura,noi vrem sa gasim o solutie sa oprim penalitatile pentru a ajunge cu platile la zi.
platiti doar debitele
adriannminea a scris:

platiti doar debitele

:rtfm: Puteti indica ,va rog , baza legala (plata debitelor presupune "inghetarea" penalitatilor/dobanzilor , adica am de plata 5 lei/debit + 3 lei/majorari , platesc 5 lei si gata cu penalizarile , raman 3lei de plata).Din cate stiu trebuie platit debit+majorari pentru a nu curge majorari in continuare . Dar cum nu sunt convinsa ca stiu bine ...
puteti cerere reorganizarea in conditiile in care lucrati altfel cereti insolventa.
luati legatura cu un avocat
bineinteles ca puteti plati doar debitul
este ceva legal
e optiunea dv ce vrei sa achitati
daca aveti executare silita puteti sa prezentati titlul executoriu cu ce sume vreti sa platiti si sunt obligati sa va incaseze exact ce vreti sa platiti

Alte discuții în legătură

Care sunt pasi facuti de o firma ca sa isi declare insolventa ContSters266112 ContSters266112 Buna dimineata, Care sunt pasii pe care trebuie sa ii faca o firma pentru a-si declara insolventa? Se poate cere in aceiasi zi insolventa si ... (vezi toată discuția)
Cerere faliment crys07 crys07 Buna ziua, Va rog frumos sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru a introduce cererea de faliment a firmei ? Multumesc. (vezi toată discuția)
Pot sa cer insolventa firmei mele? glo glo am o societate comerciala si sincer sa fiu nu merge. am datorii ? facturi neplatite de peste 6 luni. mai mult decit atit am avut un control si a mai ... (vezi toată discuția)