avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Stopare penalitati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Stopare penalitati

Buna ziua!
Eu si sotul meu avem o societate de mai multi ani,iar in in ultimii doi ani am acumulat la bugetul de stat datorii.As vrea sa stiu cum se pot stopa penalitatile care decurg din aceasta datorie ,deoarece nu putem acoperi lunar penalitatile,taxele lunare plus o recuperare de sold.
Ne intrebam daca nu ar fi o solutie sa cerem reorganizare judiciara ,dar nu stim toti pasii.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters158053 , utilizator 13:49, 19 Februarie 2011
Insist : baza legala .Pt a ne documenta , nu pt ca nu v-am crede .Daca am datorii la BASFS conform exemplului de mai sus (5lei/debit+3lei/majorari) , atunci cand platesc 4lei prin contul unic , sumele se vor distribui atat la debit ,cat si la majorari .Astfel ca nu vor ramane 1leu/debit si 3lei/majorari.
pai asta este ideea
nu platiti in contul unic
platiti in contul anume al obligatiei numai debitul
si tb sa aveti titlul executoriu cu suma respectiva ca sa va ia numarul de referinta care include impozitul respectiv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt pasi facuti de o firma ca sa isi declare insolventa ContSters266112 ContSters266112 Buna dimineata, Care sunt pasii pe care trebuie sa ii faca o firma pentru a-si declara insolventa? Se poate cere in aceiasi zi insolventa si ... (vezi toată discuția)
Cerere faliment crys07 crys07 Buna ziua, Va rog frumos sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru a introduce cererea de faliment a firmei ? Multumesc. (vezi toată discuția)
Pot sa cer insolventa firmei mele? glo glo am o societate comerciala si sincer sa fiu nu merge. am datorii ? facturi neplatite de peste 6 luni. mai mult decit atit am avut un control si a mai ... (vezi toată discuția)