avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod caen
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod caen

Buna ziua,

Codul CAEN 7487 - "Alte activitati de servicii prestate in principal intreprinderilor" este unul potrivit pentru a activa in domeniul picturii pe sticla si a vitraliilor?

Va multumesc!
Nu!
9003-activitati de creatie artistica
Roxana Zbarnea a scris:

Nu!
9003-activitati de creatie artistica

in dreptul codului 9003 am gasit "caen 9003 - Salubritate, depoluare si activitati similare". Informatia e preluata de pe un site care se doreste a fi unul serios.

Care e adevarul pana la urma :)
Dupa recodificare, intr-adevar, codului 9003 ii revin - Activităti de creatie artistică

Colega v-a indicat corect. Verificati site-ul, daca este actualizat, chiar daca se vrea serios.

Imi permite acest cod si comercializarea lucrarilor, sau trebuie sa mai precizez si un alt cod la inregistrarea pfa-ului?
adaugati 4799-Comerţ cu amănuntul efectuat în afara magazinelor,
standurilor, chioşcurilor şi pieţelor

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru vanzare articole handmade Dutti Dutti Buna ziua! Sunt P.F.A cu obiect principal de activitate 9003 - Activitati de creatie artistica. Doresc sa ma extind - vreau sa vand tablouri pictate de ... (vezi toată discuția)
Mai multe coduri caen Ioanaeu Ioanaeu Buna, as dorii sa-mi infintez un PFA cu produse handmade, artizanale. Am gasit mai multe coduri care m-ar interesa, avand in vedere ca produsele handmade din ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzare imbracaminte elena.panaite elena.panaite Buna ziua. Am PFA si am caen 7487- alte activitati de servicii prestate in principal intreprinderilor. Pot in baza acestui cod sa desfasor comert cu amanuntul ... (vezi toată discuția)