avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod caen
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod caen

Buna ziua,

Codul CAEN 7487 - "Alte activitati de servicii prestate in principal intreprinderilor" este unul potrivit pentru a activa in domeniul picturii pe sticla si a vitraliilor?

Va multumesc!
juridic dana a scris:

nu

Nu ce?!?!?
Chiar inainte sa postezi tu raspunsul stersesem eu raspunsul respectiv, intrucat este inutil discutiei si nu este argumentat, aspecte care incalca regulamentul de postare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru vanzare articole handmade Dutti Dutti Buna ziua! Sunt P.F.A cu obiect principal de activitate 9003 - Activitati de creatie artistica. Doresc sa ma extind - vreau sa vand tablouri pictate de ... (vezi toată discuția)
Mai multe coduri caen Ioanaeu Ioanaeu Buna, as dorii sa-mi infintez un PFA cu produse handmade, artizanale. Am gasit mai multe coduri care m-ar interesa, avand in vedere ca produsele handmade din ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzare imbracaminte elena.panaite elena.panaite Buna ziua. Am PFA si am caen 7487- alte activitati de servicii prestate in principal intreprinderilor. Pot in baza acestui cod sa desfasor comert cu amanuntul ... (vezi toată discuția)