avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare
Discuție deschisă în Executare silită

executare

am o sentinta judecatoareasca prin care sa atribuit bunurile apartament si teren ,iar la rindul meu sunt obligata sa platesc o sulta ,cel care trebuie sa incaseze sulta a deschis proces de executare desi a fost anuntat de existenta unui antecontract ,un alt fapt doreste bani cash si nu prin banca
cum trebuie sa procedez
Cel mai recent răspuns: Galea Cristian Viorel , Executor judecatoresc 10:01, 14 Februarie 2011
borghese a scris:

am o sentinta judecatoareasca prin care sa atribuit bunurile apartament si teren ,iar la rindul meu sunt obligata sa platesc o sulta ,cel care trebuie sa incaseze sulta a deschis proces de executare desi a fost anuntat de existenta unui antecontract ,un alt fapt doreste bani cash si nu prin banca
cum trebuie sa procedez

Nu are relevanta existenta acelui antecontract.
Incercati sa solutionati litigiul pe cale amiabila.Debitul va fi achitat executorului si veti achita inclusiv cheltuielile de executare, daca acestea exista.Contactati executorul judecatoresc, de indata, pentru a nu se scoate imobilul la vanzare prin licitatie publica.
Bafta.
Buna ziua !
Existenta unui antecontract nu are nicio relevanta ... de asemenea nici modalitatea de plata , important este sa platiti sulta respectiva ( acum si cu cheltuielile de executare silita la executor) ...
Probabil va referiti la faptul ca ati anutat pe cel ce are de recuperat sulta ca aveti o intelegere(antecontract) cu un eventual cumparator, dar nu ati fost amanata si s-a declansat procedura de executare silita. Bunul imobil poate fi urmarit si respectiv scos la vanzare de executorul judecatoresc. Daca aveti de unde sa procurati suma de bani, ei se depun intr-un cont indicat de executorul judecatoresc-cont de consenatiuni, de unde ii va ridica creditorul sultei. Oricum imobilul nu putea fi instrainat daca trbuia sa achitati o sulta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultanta partaj-sulta Cimpanu Adriana Cimpanu Adriana In urma unui proces de partaj cu sentinta definitiva a-m obtinut eu 70% cota parte din imobil iar fostul sot 30%.Valoarea imobilului in anul 2008 a fost ... (vezi toată discuția)
Executare silita sulta titiC titiC in urma unui proces de partaj m-i sa atribuit apartamentul mie cu obligatia de a achita sulta de *** sotului,fara sa fie specificata o perioada a achitarii ... (vezi toată discuția)
Refuzul platii sultei pentru imobilul atribuit ioanabest ioanabest Va rog ajutati-ma cu un sfat in cazul de mai jos: in urma succesiunii dupa tata am mostenit 3/4 dintr-un imobil, iar sotia lui tata ( mama mea vitrega) a ... (vezi toată discuția)