avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere contraventionala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere contraventionala

Ma deplasam la volan pe un bulevard cu 5 benzi,3 pe sensul meu de mers,la o intersectie nedirijata cu un drum secundar la stinga(cu 1 banda pe sens)si fara interzicere viraj stinga,am efectuat regulamentar viraj la stinga prin stinga centrului(imaginar)al intersectiei care vine undeva prin centrul liniei duble discontinuie transversal.Agentul a vazut altceva citez"In intersectie a depasit o coloana de veh.oprite si a patruns pe sensul opus de circ.,incalcind marcajul dublu continu"In afara de martor cum demonstrez ca intersectia are marcaj dublu discontinu,sa fac poza?sau schita?.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: florin 33 , utilizator 13:54, 28 Februarie 2011
Pot cistiga o contestatie la o contraventie la art 100 alin.3 lit.e din oficiu,datorita unui neconcordante cu realitatea prin indicarea in p.v. a locului unde se petrece fapta prin expresia '' iar la intersectia...a calcat marcajul dublu c.''In realitate marcajul dublu c. pana in intersectie devine discontinu.O relatare conforma cu realitatea(din punct de vedere fizic nu faptic) mi s -ar fi parut''iar pina la intersectia... a calcat marcajul dublu c''.Exista egalitate intre cele doua texte citate?.mentionez ca intersectia respectiva nu a avut niciodata marcaj dublu continu.Se poate cistiga contestatia invocind asa ceva?Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contra p.v.c. a contraventiei depasire coloana vladhone vladhone Dupa ce am citit aici pe forum ce probleme au unii, chiar nu m-ai vroiam sa deschid un alt topic cu problema mea (chiar neinsemnata fata de altele). Dar totusi ... (vezi toată discuția)
Prioritate corcita? vatafu vatafu Buna ziua! Am si eu o nelamurire legata de modul in care se circula intr-o anumita intersectie din Craiova. Este vorba de asa numita intersectie de la Consul, ... (vezi toată discuția)
Contestare pv contraventie incalcare marcaj dublu continuu luciandan luciandan Buna ziua, In data de 11.01.2014, in jurul orei 2:30AM (noaptea) circuland dintre strada C-tin Ghercu catre Soseaua Orhideelor (Bucuresti), am evectuat ... (vezi toată discuția)