avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... vanzare apartament ipotecat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

vanzare apartament ipotecat

am luat un credit de nevoi personale cu ipoteca, cu ipoteca pe apartamentul parintilor. Din banii obtinuti am cumparat un apartament. acum vrem sa vindem acest apartament pt ca parintii vor sa ni-l vanda pe al lor. se poate face contract vanzare-cumparare daca noi suntem cumparatorii iar creditul este tot pe numele nostru, apartamentul ramanand tot ipotecat in favoarea bancii?
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 17:37, 13 Februarie 2011
Buna ziua !
Un imobil ce are inscrisa o astfel de sarcina nu poate fi vandut decat cu acordul creditorului ipotecar. In acest sens sunteti obligati sa solicitati acest acord bancii creditoare.
Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare! Kathleen Kathleen Sunt in vanzare cu apartamentul. Am primit un avans pe apartament si am fost la notar pentru a intocmii un Antecontract ,fiindca cumparatorul vrea sa puna in ... (vezi toată discuția)
Executare imobil ipotecat la o alta banca lolica69 lolica69 Va rog frumos sa-mi spuneti ce este de facut in urmatoarea situatie: Am un credit ipotecar de 70000 euro la o banca pentru care banca are ipoteca de rang 1 ... (vezi toată discuția)
Radiere ipoteca/intabulare GiaM GiaM Buna seara! De curand am facut o radiere de ipoteca in favoarea unei banci pentru garsoniera achizitionata prin credit ipotecar. Aceasta a fost inscrisa in ... (vezi toată discuția)