avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pronuntare fond judecatori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pronuntare fond judecatori

La pronuntarea la un proces de partaj, judecat in fond, judecatorul se sfatuieste si cu alti judecatori sau i-a singur deciziile care vor apare in pronuntare ?
Cel mai recent răspuns: azi112010 , utilizator 12:05, 14 Februarie 2011
Judecatorul de fond este singur in sala de judecata si singur la pronuntarea hotararii.El este cel care decide asupra hoitararii cauzei, fara a se consulta cu cineva.
just2011 a scris:

La pronuntarea la un proces de partaj, judecat in fond, judecatorul se sfatuieste si cu alti judecatori sau i-a singur deciziile care vor apare in pronuntare ?


Judecatorul chibzuieste singur fara a se sfatui cu alti judecatori care nu au participat la solutionarea litigiului respectiv.
judecatorul care a participat la judecata da singur solutia
...dupa solutia data la judecarea in fond a procesului de partaj, in cazul in care uneia din parti nu ii convine rezolutia data, ce urmeaza ?
Partea care considera ca hotararea instantei de fond este netemeinica si nelegala , declara apel in 15 zile de la comunicare acesteia.
De altfel aceasta intrebare ati mai formulat-o si ati si primit raspuns deja la ea.
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...

Alte discuții în legătură

Formulare plangere Matei188 Matei188 Aș vrea să mă ajute și pe mine cineva să fac o plângere împotriva unui PV de la rutieră. (vezi toată discuția)
Termene pe fond funciar LUNCANU IONEL LUNCANU IONEL Buna ziua, Sunt implicat intr-un proces de fond funciar, conform legii 247 titlul XIII, in faza recursului dupa rejudecare. Termenul depunerii recursului ... (vezi toată discuția)
Exceptia de nelegalitate Tirlea Andrei Tirlea Andrei Se poate ridica, in cadrul unui proces in contencios administrativ, exceptia de nelegalitate a altui act administrativ ce reprezinta fundamentul emiterii ... (vezi toată discuția)