avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract individual de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract individual de munca

Vineri 11.02.11 a aparut contractul de munca individual pt toti salariati cu sporurile zic ei introduse in salariu. NU este datat dar in schimb e retoactiv incepind cu data de 01.01.2011. este semnat de dir. la contractul meu sunt in pierdere 200 lei. CE POT FACE?? Nu l-am semnat ,daca nu ma cheama la negociri ce e de facut? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: man67 , utilizator 18:55, 19 August 2011
1. Nu trebuia sa va faca un nou CIM ci un act aditional la acesta.
2. Daca nu sunteti de acord nu semnati si sesizati ITM.
Multumesc.
Eu nu am semnat am zis sa astept sa ma cheme la negociere normala , nu cum au facut sa-mi trimita contractul doar sa-l semnez. PT ceilalti colegi care au semnat desi ei nu sunt de acord ce e de facut.
Tot nu sunt lamurit. Am primit banii pe lichidarea din luna ian.cu noul salariu ,pentru sesizare am nevoie de contract ca nu am luat ?Nu am facut nici o linie nimic l-am returnat la fel cum a venit.pot merge cu ei in instanta si in ce instanta trebuie./:">
Nu este nevoie de c.i.m. pentru a depune o sesizare la ITM ...
Faceti o sesizare la inspectia muncii, cu atat mai mult cu cat nu ati semnat niciun act aditional (sau contract, cum ii spuenti dvs.)

Alte discuții în legătură

Ore lucrate simbata si duminica oanastnc oanastnc Va supun pentru un raspuns concret su trimitere la articole din legislatie urmatoarea situatie: Un angajat lucreaza intr-o luna 184 de ore, in conditiile in ... (vezi toată discuția)
Modificare program de lucru in 12/24 12/48 pab|o pab|o Buna ziua. Iata si problema mea. De cativa ani sunt angajat intr-o firma de lucru multinationala cu contract de munca pe durata nedeterminata, programul de ... (vezi toată discuția)
Plata ore suplimentare gabrielle_24 gabrielle_24 Buna ziua, Am o nelamurire: se poate face ceva ca sa oblig angajatorul sa-mi platesca orele suplimentare lucrate in ultimii 2-3 ani? Pe contractul ... (vezi toată discuția)